Beszámoló 2021.05.03.-án tartott Tiszta beszéd – műhelymunka szülőknek a tiszta beszéd fontosságáról az iskola kezdés kapcsán című programról.

SMPSZ Nagyatádi tagintézményében „Együtt Működik” Gyógypedagógiai és szakszolgálati intézmények esélyteremtő szerepe születéstől a munkába állásig című és EFOP-3.1.6.-2017-00015 azonosító számú projekt keretében 2021.05.03.-án az érdeklődő szülők számára szervezett Tiszta beszéd – műhelymunka szülőknek a tiszta beszéd fontosságáról az iskola kezdés kapcsán című program megtartásra került sor. Rendezvényünk a pandémia miatt online térben valósult meg, melyen mintegy tizenhét érdeklődő vett részt.
Célunk az volt, hogy megismertessük a logopédiát, illetve a tiszta beszéd fontosságát a szülőkkel, illetve hogy szorosabb kapcsolatot alakíthassanak ki a logopédussal.
A program fő témája a tiszta beszéd fontossága volt az iskolaérettség szempontjából. Különböző, otthon is végezhető gyakorlatok ismertetésével, bemutatásával szerettük volna ösztönözni a szülőket az otthoni gyakorlásra, hiszen ezek segítségével ők is nagy szerepet játszhatnak a gyermekek fejlesztésében.
Jó hangulatú délutánt zártunk, ahol hasznos ismeretekkel, jó ötletekkel, szép élményekkel gazdagodtak a programunkon részt vevők.
Krápecz Gréta

SOMOGY MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT NAGYATÁDI TAGINTÉZMÉNYE
Magyarország, Somogy megye, 7500 Nagyatád, Baross G. u. 4.
Telefon: 82/351-256 | Email: epsz.nagyatad@gmail.com
© 2020 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.