Kedves Látogatók!

 

A Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Marcali Tagintézménye több mint 30 éve alakult meg. Felismerve és kielégítve azokat a társadalmi igényeket, amelyek a gyermeknevelési nehézségekkel küzdő családok életében és a gondokkal küszködő gyermek pedagógusainak mindennapi munkája során merült fel. A kezdetekben szerveződő munka értékes elemeit a mai napig tudatosan és gondosan őrizzük, és emellett nyitottak és befogadóak vagyunk a legújabb módszerekre, terápiákra. Munkánk középpontjában mindig a segítségre szoruló gyermek és család, valamint óvodai és iskolai életük állt, és így van ez ma is.

A szakszolgálati tevékenység jellemzője a magas szakmai tudás hasznosítása és a szakmai elhivatottság. Ezen alapvető emberi tényezők mellett fontos szerepet játszanak a tárgyi feltételek is, melyek intézményünkben magas színvonalon adottak. Törekszünk arra, hogy munkánk jó légkörben, egymást elfogadó, támogató szakmai közösségben valósuljon meg, mely magas szintű minőségi munkát eredményez.

A SOMOGY MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT MARCALI TAGINTÉZMÉNYE ELÉRHETŐSÉGEI

Tagintézmény igazgató: Dr. Gergőné Babina Jusztina

Levelezési cím: Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Marcali Tagintézménye 8700 Marcali, Petőfi S. u. 14.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 85/510-285

pdfAdatkezelési tájékoztató

szigeti monika

DR. GERGŐNÉ BABINA JUSZTINA
tagintézmény igazgató

marcali14

 

Munkatársaink

csoport Marcali

SOMOGY VÁRMEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT MARCALI TAGINTÉZMÉNYE
Magyarország, Somogy megye, 8700 Marcali, Petőfi S. u. 14.
Telefon: 82/510-285 | Email: nevtanmarcali@gmail.com
© 2024 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.