Kedves Látogatók!

 

Üdvözlöm a Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Barcsi Tagintézményének az oldalán!

Honlapunkon betekintést nyerhet különleges és örömteli munkánkba. Céljaink közé tartozik a hatékony kapcsolattartás a partnerintézményekkel és pedagógusokkal; őszinte és bizalommal teli kommunikáció a szülőkkel, valamint inspiráló és családias környezetben végzett, jó hangulatú munka a gyermekekkel. Munkánk különleges, mert bár minden gyermek igényli, hogy foglalkozzanak vele; némelyikük különleges odafigyelést igényel.

Tevékenységünk kulcsa, hogy átfogó vizsgálatokkal időben felismerjük ezeket az igényeket, megfelelően kialakított terápiákkal segítsünk a problémás területeket fejleszteni, valamint a tehetséges vonásokat tovább erősíteni, bátorítani. Munkánk örömteli, mert az egyéni foglalkozások felszabadult, vidám fejlesztést biztosítanak, a csoportfoglalkozások segítenek a közösségbe való beilleszkedésben.

A fejlődés gyermeknek, szülőnek, pedagógusnak, és fejlesztő pedagógusainknak egyaránt folyamatos sikerélményt nyújt. A gyermekek felhőtlen boldogsága az egyre gyarapodó sikerélményeknek köszönhetően tovább inspirál minket a gyermek - szülő - iskola - szakszolgálat négyszög jó kapcsolatának és fejlődőképes, hatékony munkájának fenntartására.

Bizalommal, támogatással és szakszerű fejlesztéssel segítünk a különleges igényű gyermekeknek, hogy boldog, szociális, beteljesült felnőttekként járhassák útjukat.

A SOMOGY MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT BARCSI TAGINTÉZMÉNYE ELÉRHETŐSÉGEI

Tagintézmény igazgató: Lipicsné Benked Ilona

Levelezési cím: Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Barcsi Tagintézménye 7570 Barcs, Damjanich u. 2.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 82/460-970

Adatkezelési tájékoztató Barcsi Tagintézmény

szigeti monika

LIPICSNÉ BENKED ILONA
tagintézmény igazgató

Tagintézményi telephely: 7570 Barcs, Széchenyi u. 2.

Telefon: 82/463-075

telephely

 

Munkatársaink

munkatarsaink

SOMOGY MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT BARCSI TAGINTÉZMÉNYE
Magyarország, Somogy megye, 7570 Barcs, Damjanich u. 2.
Telefon: 82/460-970 | Email: barcsiszakszolgalat@gmail.com
© 2020 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.